Impressie van de veelzijdige expositie vorig jaar.
Impressie van de veelzijdige expositie vorig jaar. Foto: A. van Ipenburg

‘Verwachten veel kunstwerken’

Algemeen

NIJVEDAL/HELLENDOORN - Traditiegetrouw doet de stichting Eigen Oogst weer een oproep aan alle amateurkunstenaars in de gemeente Hellendoorn een mooi kunstwerk aan te leveren voor de expositie in de Smidse. Vanaf 4 november zullen deze creatieve expressies dan weer voor iedereen te zien zijn.

“Expositie Eigen Oogst wordt dit jaar voor de twintigste keer gehouden”, vertelt Rinke Slump namens de stichting. “De voorbereidingen zijn in volle gang. We hebben alle oud-deelnemers een uitnodiging gestuurd en hopen dat veel nieuwe amateur kunstenaars zich aanmelden. Alles bij elkaar verwachten we toch wel veel kunstwerken. Alle creatieve vormen zijn welkom. Er zijn altijd veel schilderijen, maar ook foto’s, keramiek, textiele kunstvormen, houten objecten en papier-maché komen voorbij.”

Tot 18 oktober kunnen de kunstenaars zich van tevoren inschrijven, maar ze mogen het inschrijfformulier ook tegelijk met hun kunstwerk inleveren. Op www.eigenoogst.nl staat het inschrijfformulier, de voorwaarden waaraan het kunstwerk/de kunstenaar moet voldoen en natuurlijk meer informatie. Kunstwerken kunnen ingeleverd worden op donderdag 19 oktober van 12.00 tot 17.00 uur en vrijdag 20 oktober van 14.00 tot 21.00 uur. De expositie is van zaterdag 4 november tot en met zondag 26 november van 13.00 tot 17.00 uur en op de donderdagavonden van 19.00 tot 21.00 uur te bezoeken.

Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 1 uur geleden
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 3 uur geleden
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 5 uur geleden
Afbeelding
Column Gerdien op de thee bij André Gorter 17 uur geleden
Afbeelding
Taboedoorbrekend: lezing over de menopauze 19 uur geleden
Afbeelding
Koningsdag 2024 in Nijverdal FOTO'S 23 uur geleden
Afbeelding
Ridderstrijd geopend 2 mei, 11:23
Afbeelding
Groei en Bloei Salland houdt Lentefair 2 mei, 09:17