Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).

Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen

Sport

In het zwembad van Nijverdal vond zondag 21 april de confrontatie plaats tussen de herenteams van Het Ravijn en De Zaan in de Waterpolo Eredivisie. Een intense wedstrijd werd verwacht, maar het werd een matige vertoning waarbij de arbitrage en de jurytafel een opmerkelijke rol speelden. 

NIJVERDAL - De eerste twee periodes van de wedstrijd verliepen relatief gelijkwaardig, waarbij beide teams elkaar niet veel toegaven. Echter, in een cruciaal moment van de wedstrijd ontstond er een discussie rondom de jurytafel, veroorzaakt door een onoplettendheid van De Zaan. Deze discussie resulteerde in het afkeuren van een doelpunt van Het Ravijn, wat de wedstrijd een onverwachte wending gaf. De Zaan wist hiervan te profiteren en nam de controle over de wedstrijd over. Met gevarieerd spel en doeltreffende aanvallen slaagden ze erin om hun voorsprong gestaag uit te bouwen tot een eindstand van 7-14. 

Coach Jan Mensink van Het Ravijn was duidelijk teleurgesteld na afloop van de wedstrijd. Hij uitte kritiek op zowel de arbitrage als zijn eigen team. Het verlies tegen Zaan betekende een tegenslag voor Het Ravijn, en Mensink zal ongetwijfeld zijn team willen motiveren om sterker terug te komen in de nacompetitie.

Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 1 uur geleden
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 18 uur geleden
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 20 uur geleden
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond gisteren
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 3 mei, 12:12
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 3 mei, 09:42
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 3 mei, 08:07
Afbeelding
Column Gerdien op de thee bij André Gorter 2 mei, 19:37