Bas ter Brake demonstreerde zijn uitstekende vaardigheden en strategisch inzicht. (foto: Wim Beunk)
Bas ter Brake demonstreerde zijn uitstekende vaardigheden en strategisch inzicht. (foto: Wim Beunk) Foto: Wim Beunk

‘Mooie confrontatie tussen Het Ravijn en MNC Dordrecht’

Algemeen

NIJVERDAL - Op zaterdag 18 november 2023 vond een mooie confrontatie plaats in de Waterpolo Eredivisie heren, waar Het Ravijn uit Nijverdal het opnam tegen MNC Dordrecht. De heren van Het Ravijn toonden hun vastberadenheid en teamspirit, wat resulteerde in een indrukwekkende wedstrijd. 

Een opvallende speler die de schijnwerpers stal, was Bas ter Brake. Op de midvoorpositie demonstreerde Ter Brake zijn uitstekende vaardigheden en strategisch inzicht, waardoor hij voortdurend twee verdedigers van MNC Dordrecht onder druk zette. Zijn beweeglijkheid en doelgerichtheid zorgden voor een constante dreiging voor het doel van de tegenstander. 

Het spel golfde niet heen en weer, de heren van Het Ravijn waren vastbesloten de overhand te krijgen. De intensiteit van deze wedstrijd zorgde voor een boeiende atmosfeer in het zwembad van Nijverdal. Het Ravijn slaagde erin om hun thuisvoordeel te benutten en creëerde kansen met doelgerichte aanvallen. 

Uiteindelijk resulteerde de inzet van Het Ravijn in een welverdiende overwinning op MNC Dordrecht. Uitslag 16-7 in het voordeel van de Nijverdallers.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 1 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 19 uur geleden
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17