Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.

Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express

Verenigingen

REGIO - Verspieders Express is ambassadeur van Open Doors en houdt daarom een drieluik rond de Nacht van Gebed op woensdag 22 in Ermelo, maandag 27 in Hoge Hexel en vrijdag 31 mei in Daarlerveen. 

De Verspieders Express is een plek van ontmoeting en verbinding. Dit missionaire project is samen met de Protestantse Kerk in Nederland ontstaan. De Verspieders Express is geen onderdeel van een kerkgenootschap, maar houdt graag activiteiten in samenwerking met diverse personen, kerken en christelijke organisaties.

Ermelo

Op woensdag 22 mei is er een rondleiding in het bezoekerscentrum van Open Doors in Ermelo. Bezoekers krijgen hier een inkijk in de vervolgde kerk en hoe christenen wereldwijd worden vervolgd om hun geloof. Ook wordt er een kijkje genomen in het Smokkelbos. Deze ochtend wordt gehouden in samenwerking met het Israël Platform Hellendoorn-Nijverdal. Het vertrek is om 8.30 uur vanaf de Meester Tijhuisweg te Nijverdal (achter station). Deelnemers gaan met eigen vervoer of na overleg met anderen mee. Lunchpakket meenemen (koffie en thee wordt aangeboden). Ook vanuit Daarlerveen komt een opstappunt. Aanmelden kan tot uiterlijk 17 mei via verspieders.express@gmail.com.

Hoge Hexel

Maandag 27 mei is er een stiltewandeling van ongeveer 4 kilometer in samenwerking met de Hervormde Kerk Wierden/Hoge Hexel. Het verzamelpunt is de Hervormde Kerk aan de Piksenweg 6 te Hoge Hexel. Het vertrek is om 19.00 uur. Vergeet niet om goede, dichte schoenen aan te doen. Na afloop ontmoeten de deelnemers elkaar in de Hervormde Kerk te Hoge Hexel, hier krijgen zij een kopje koffie of thee. Deelname is gratis, maar een vrije gift voor Open Doors wordt op prijs gesteld. Aanmelden kan tot uiterlijk 25 mei via verspieders.express@gmail.com.

Daarlerveen

Vrijdag 31 mei is de landelijke Nacht van Gebed van Open Doors. Daar zijn deelnemers om 19.30 uur in De Schoof aan de Brugstraat 10 te Daarlerveen. Het Huis van Gebed - Daarlerveen houdt in samenwerking met Open Doors een avond die in het teken staat van de vervolgde kerk en vervolgde christenen. De avond duurt tot 21.30 uur. Er wordt samen gezongen en er is de mogelijkheid voor gebed. Er wordt om een vrije gift gevraagd voor Open Doors. 

Op het YouTube kanaal van de ‘Verspieders Express’ staat een promotiefilm en er worden telkens aanvullende filmpjes toegevoegd in de playlists.

De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 11 uur geleden
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 19 uur geleden
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 23 uur geleden
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 16 mei, 08:10