Afbeelding

SVVN speelt gelijk tegen Wilhelminaschool: 0-0

Sport

NIJVERDAL - Sportpark Groot Lochter was afgelopen zaterdag het toneel van een heuse degradatiekraker. Met 20 wedstrijden gespeeld staat SVVN met 21 punten op een veilige achtste plaats. Wilhelminaschool heeft 19 punten uit 19 wedstrijden en staat op de de negende plaats, een plaats die recht geeft op nacompetitie.

Scheidsrechter Zander Pouls uit Dedemsvaart floot om half drie voor de aftrap van de wedstrijd. Dat de belangen groot waren, werd al snel duidelijk. Beide ploegen werkten hard en gaven de tegenstander weinig ruimte om te voetballen. Hierdoor ontstonden er weinig kansen voor beide doelen. De eerste kans was voor Wilhelminaschool. Een voorzet van rechts bereikt een aanvaller die vrij mag inkoppen. Hij kopt de bal goed naar de grond, maar Patriz Loohuis weet de bal tegen de paal te duwen en voorkomt een achterstand van zijn SVVN.

Halverwege de eerste helft krijgt ook SVVN de kans om de score te openen. Marvin Thomas stoomt de zestien in op rechts. Zijn schot mist echter kracht en precisie en gaat voorlangs het doel. Even later schiet een vrije trap vanaf rechts door en komt op het hoofd van Martijn ter Steege. Hij is daardoor verrast en ziet zijn kopbal voor een leeg doel naast gaan. Gescoord wordt er niet in de eerste helft.

Marvin Thomas krijgt in het begin van de tweede helft direct een kans om de score te openen. De bal gaat diep op links, maar doelman Bathoorn van Wilhelminaschool is net iets eerder bij de bal. Wilhelminaschool krijgt na een uur spelen de volgende kans. Een voorzet van rechts vindt een aanvaller in de zestien, maar Patriz Loohuis redt met een zweefduik.

In de 70e minuut geeft Wilhelminaschool een voorzet vanaf links. Deze schiet door en belandt op het hoofd van Pim Zengerink. Hij kopt de bal in kansrijke positie naast het doel. In de 77e minuut tikt Patriz Loohuis een verdwaalde voorzet via de lat over zijn doel. Dat was meteen het laatste gevaar voor beide doelen. Zo eindigde wedstrijd zoals ie begon: 0-0

Grootste winnaar van deze wedstrijd is Wilhelminaschool. Zij hebben nog vier wedstrijden om voldoende punten te halen om degradatie te voorkomen. SVVN speelt nog maar drie wedstrijden. Op Koningsdag wordt niet gespeeld. De eerstvolgende wedstrijd voor SVVN is op 4 mei om 14.30 uur op Sportpark De Voordam.

Afbeelding
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 4 uur geleden
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 21 uur geleden
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 23 uur geleden
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 3 mei, 14:02
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 3 mei, 12:12
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 3 mei, 09:42
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 3 mei, 08:07