Afbeelding

Films bij ZINema in de voorjaarsvakantie

Uitgaan

NIJVERDAL - Binnen blijven zitten hoeft niet tijdens de voorjaarsvakantie. ZINema draait films voor jong en wat minder jong. Het gaat dan om ‘De Legende van de familie Vos’, ‘Game on’, ‘Verliefd op Bali’ en de filmhuisfilm ‘La Hija de Todas de las Rabias’. Kijk voor de speeldata op de website van ZINiN. 

De Legende van de familie Vos

De spannende familiefilm De Legende van Familie Vos draait om Teun die werkt in de Efteling en de opdracht krijgt om Jamie, de dochter van parkdirecteur Indra, op sleeptouw te nemen. Als bewaker Cor ’s nachts wordt aangevallen door een spook met een brandend zwaard, raken Teun en Jamie betrokken bij een mysterie. Want wie of wat is dit spook en wat heeft deze te zoeken in de Efteling?

Game On, film, ZINema,

Game On

Issam (Marouane) heeft één droom: pro-gamer worden. Wanneer zijn cijfers weer tegenvallen weet zijn moeder maar één uitweg: ze zet zijn computer bij het grofvuil en dan stort zijn wereld in elkaar. Wat Issam niet weet, is dat op dat moment de échte wereld ook bijna in elkaar stort. Kwaadaardige kunstmatige intelligentie heeft de pas geopende gamehal overgenomen en de gamewereld de échte wereld in gebracht. Een paar uur later staat de BIVD (Bovennatuurlijke Inlichtingen- en Veiligheidsdienst) voor de deur.

Verliefd op Bali, ZINiN, nijverdal, film, bioscoop

Verliefd op Bali

Drie vrouwen, drie generaties, één eiland … een eiland om verliefd (op) te worden! Na het overlijden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder en zus om met haar naar Bali te gaan. Ze zijn totaal verschillend en komen ieder met hun eigen motivatie en vragen naar het eiland. Terwijl Jenny haar carrière probeert te redden, wil Dewi vooral op zoek naar haar roots en hoopt Cornelie dat de reis haar en haar dochters dichter bij elkaar brengt. Door de zoektocht naar een familielegende ontvouwt zich te midden van de kleurrijke Indonesische cultuur niet alleen een oude liefdesgeschiedenis, maar ontstaan er onverwacht ook nieuwe liefdes.


La Hija de Todas Las Rabias (Filmhuis)

De 11-jarige María woont met haar moeder Lilibeth aan de rand van een vuilnisbelt in Nicaragua. Hun toekomst hangt af van de verkoop van een nest raszuivere pups aan een plaatselijke crimineel. Wanneer de deal niet doorgaat, moet Lilibeth naar de stad en laat María achter bij een recyclingcentrum waar ze moet blijven en werken. Maar dagen gaan voorbij en Lilibeth keert niet terug. María voelt zich verloren, verbijsterd en boos. Op een nacht ontmoet María Tadeo, een fantasierijke nieuwe vriend die vastbesloten is te helpen om María met haar moeder te herenigen.

Kaarten reserveren

Kaarten voor deze films zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 11 uur geleden
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 20 uur geleden
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 23 uur geleden
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 16 mei, 08:10