Afbeelding

Familievoorstelling Spiegelbeesten met Coco de eekhoorn

Uitgaan

NIJVERDAL - Kom naar de familievoorstelling Spiegelbeesten in het buitencentrum Sallandse Heuvelrug Staatsbosbeheer

Het Waterloopwoud heeft een nieuwe bewoner, het is Coco, de eekhoorn. Ze komt uit de grote stad en is zó blij met haar nieuwe huisje tussen de varens. Maar dan wordt er een brief bezorgd die haar hele leven op de kop zet. Het is een brief van meneer Vos. Hij wil een pretpark bouwen en daarom moeten alle dieren hun huis verlaten. Wat nu? Maar dan krijgt buurman Bosuil een briljant plan… Zal het de dieren lukken om de plannen van meneer Vos te stoppen?

Tijdens de voorjaarsvakantie, op 18,19 en 20 februari kan je genieten van een familievoorstelling bij het Buitencentrum Sallandse heuvelrug, Grotestraat 281, 7441 GS in Nijverdal. 

De voorstelling is een echte familievoorstelling geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De voorstellingen starten om 11.00, 13.00 en 14.15 uur en duren 45 minuten. Prijs: € 6,50 inclusief glas ranja voor de kinderen en een kop koffie/thee voor de (groot)ouders en begeleiders.

Vanwege beperkt plek is het handig om vooraf telefonisch te reserveren. Let op: tickets bestel je voor volwassenen en kinderen. Kaarten zijn telefonisch te reserveren bij het buitencentrum (T: 0548-612711). Kaarten zijn op de dag zelf ook verkrijgbaar aan de balie mits er plek is. Meer activiteiten op de website van Staatsbosbeheer.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 mei, 12:41
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11