Afbeelding

Roy Stokvis in Wat bezielt je

Algemeen

HELLENDOORN - Basketbalvereniging The Valley Bucketeers viert deze week haar 50-jarig jubileum. De vereniging bloeit als nooit te voren. Een vrij jong bestuur runt de vereniging die zich mag verheugen in een toenemende belangstelling van vooral jeugd. Roy Stokvis is in het bestuur een onmisbare schakel en hij zal op vrijdag 16 juni te gast zijn bij Wat bezielt je.

Vijf jaar geleden kreeg hij een lintje voor zijn vrijwilligerswerk bij deze vereniging. Hij was met zijn 35 jaar toen één van de jongste gedecoreerden in de gemeente Hellendoorn. Sinds afgelopen vrijdag is ook coach Peter Hakkert van de vereniging onderscheiden met een lintje. 

In Wat bezielt je vertelt Stokvis over zijn passie voor sport en de basketbalsport in het bijzonder, het belang van een sportvereniging en wat je kunt leren en beleven in een vereniging zoals Valley Bucketeers. De 40-jarige Stokvis, werkzaam als ICTer in de Zorgwereld, vertelt verder over de bouwplannen van hem en zijn ouders. Waarom hij en zijn vrouw met zijn ouders de keus hebben gemaakt een zogenaamde kangoeroewoning te bouwen en hoe belangrijk familie voor hem is.
Wat bezielt je in het weekend van 16 juni is de laatste van dit seizoen. In september is men weer terug. Wat bezielt je is te zien na het HOi journaal en wordt het hele weekend herhaald op de halve even uren. Te zien op de livestream van HOimedia.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 59 minuten geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 19 uur geleden
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17