Afbeelding
Foto: Wim Beunk

Coach Jan Mensink staat weer aan de badrand bij de wedstrijd van Heren 1

Sport

NIJVERDAL - In Nijverdal werd zaterdag 30 maart weer een wedstrijd waterpolo eredivisie mannen gespeeld. Het Ravijn H1 nam het op tegen de koploper GZC Donk H1 uit Gouda. Met Het Ravijn op de derde plaats in de competitie beloofde het een spannend duel te worden tussen de twee teams.

Vanaf het begin was duidelijk dat beide teams gingen voor de overwinning. Hoewel de start stroef verliep voor de Nijverdallers, waarbij ze moeite hadden om in hun spel te komen, was hier op het scorebord weinig van te merken. Zowel Het Ravijn als GZC Donk bleven doelpunten maken, wat resulteerde in een gelijk opgaande strijd. Echter, op cruciale momenten, met name in de vierde periode, toonden de ervaren mannen van GZC Donk hun klasse. Ze wisten zich te onderscheiden en waren net iets sterker dan de mannen van Het Ravijn. Ondanks de dappere pogingen van Het Ravijn om de achterstand goed te maken, slaagden ze er niet in om het tij volledig te keren.

Het slotakkoord van de wedstrijd kwam met een eindstand van 13-14 in het voordeel van GZC Donk. Hoewel Het Ravijn een sterke tegenstand bood, moesten ze uiteindelijk toch hun meerdere erkennen in de koploper. Desondanks hebben beide teams laten zien waarom ze tot de top van de waterpolo eredivisie behoren.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 8 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17