Margreet ter Schure van Het Ravijn speelde een goede wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Margreet ter Schure van Het Ravijn speelde een goede wedstrijd (foto: Wim Beunk).

Waterpolodames van Het Ravijn verliezen met 8-10

Sport

In Het Ravijn vond afgelopen zondag een spannende confrontatie plaats in de Waterpolo Eredivisie Dames, waar Het Ravijn Dames 1 het opnam tegen het talententeam van de KNZB. Het beloofde een boeiende strijd te worden tussen twee getalenteerde teams.

NIJVERDAL - Helaas voor Het Ravijn begon de wedstrijd met een uitdaging, aangezien ze vanaf het begin tegen een achterstand aankeken. Het KNZB Talententeam liet zien waarom ze een geduchte tegenstander zijn in de reguliere competitie, met scherpe aanvallen en solide verdediging. Ondanks de inspanningen van Het Ravijn om terug te komen, slaagden ze er niet in om de leiding te nemen. Het Ravijn bleef gedurende de wedstrijd knokken en toonde veerkracht, maar het mocht niet baten. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met een eindstand van 8-10 in het voordeel van het KNZB Talententeam.

Leermomenten
Hoewel Het Ravijn Dames 1 niet de gewenste overwinning behaalde, kunnen ze trots zijn op hun inzet. Deze wedstrijd biedt waardevolle leermomenten voor het team, waardoor ze sterker terug kunnen komen in de volgende competitiewedstrijden, zo relativeren zij het verlies.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 7 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema gisteren
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17