Afbeelding
Foto:

Maak kennis met mindfulness

Impluz Preventie houdt een training om kennis te maken met mindfulness. Deze training is bedoeld voor volwassenen met klachten van stress, spanning, somberheid, piekeren, concentratieproblemen of die niet goed in hun vel zitten. 

NIJVERDAL - Tijdens de training maken deelnemers kennis met mindfulness en leren zij hoe het hun kan helpen om spanning te verminderen en meer met hun aandacht aanwezig te zijn in het hier en nu. Behalve het verminderen van stress, kan mindfulness ook leiden tot een hogere kwaliteit van leven en het gevoel van meer grip op het leven te hebben. Deelnemers leren omgaan met stress, piekergedachten en irritaties. Zij leren meer afstand te nemen van deze gevoelens waardoor zij bewuster kunnen reageren en ontspanning kunnen ervaren. Dit kan voorkomen dat mensen overbelast raken. 

Deze vierdelige training vindt plaats op dinsdag 21, 28 mei, 4 en 11 juni van 19.30 tot 21.30 uur in het Gemeenschapshuis Hexel aan de Hexelerweg 32 te Nijverdal. Deelname is gratis voor inwoners van de gemeente Hellendoorn. Aanmelden en meer informatie via:

 www.impluz.nl

Young woman having a peaceful moment.
Afbeelding