Foto:

Uibreiding keuken Huiskamer Nijverdal

  Zakelijk

Nijverdal - Stichting de Huiskamer heeft onlangs een mooie uitbreiding van haar keuken gerealiseerd met dank aan sponsoren als het Oranjefonds, het Dorpsfonds, Stichting Ondersteuning Senioren, Stichting Chamanfrance, BMN en Assink Weustink.

De Huiskamer van Nijverdal biedt al sinds het begin van haar bestaan ruimte aan een kookgroep. Hier wordt op dinsdag- en donderdagavond tegen een bedrag van 4,50 euro een gezonde smakelijke maaltijd wordt geserveerd. Het doel is gezellig samen eten, helaas was de oude keuken wat te klein en dus is er gezocht naar mogelijkheden voor uitbreiding.

Dankzij de bijdragen van sponsoren is het gelukt om een mooie uitbreiding te realiseren. Één van onze koks Jeannet Wiersema beschrijft het als volgt:

“Je had gewoon ruimtegebrek, het was een leuk keukentje voor een klein huisje, maar niet voor een kookgroep. Nu kunnen we hier lekker met meerdere koks aan het werk en dat komt de smakelijkheid alleen maar ten goede.”

Lijkt het u gezellig om ook eens te komen mee-eten? Kom dan gerust langs.

De Huiskamer is momenteel bezig het activiteitenprogramma op te stellen voor de komende periode, ook zijn we nog steeds op zoek naar vrijwilligers. Lijkt het je leuk om mee te helpen de Huiskamer nog gezelliger te maken? Kom een keer binnenwandelen om onder het genot van een kop koffie of thee de sfeer te proeven.

De Huiskamer is doordeweeks geopend van 10:00 tot 12:00 uur in de ochtend en de gehele week geopend van 14:00 tot 17:00 uur in de middag. De Huiskamer is ook bespreekbaar voor vergaderingen en bijeenkomsten. Tijdens openingstijden zijn we bereikbaar op 0619686280 of u kan mailen met onze coördinator Marjanne van Egmond: info@dehuiskamernijverdal.nl

Het Oranje Fonds streeft ernaar dat niemand zich buitengesloten voelt en iedereen mee kan doen in de samenleving. Daarom steunt het jaarlijks duizenden projecten die mensen met elkaar verbinden. Die steun bestaat uit geld, aandacht en advies. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Meer berichten