Een kijkje in de Feelgood Studio Nijverdal waar Gemma Machielsen (op de voorgrond) vanaf 2 januari de scepter zwaait. Achteraan staat Gerrie Nijveld-van Petersen, die het rustiger aan gaat doen. Foto: VDL
Een kijkje in de Feelgood Studio Nijverdal waar Gemma Machielsen (op de voorgrond) vanaf 2 januari de scepter zwaait. Achteraan staat Gerrie Nijveld-van Petersen, die het rustiger aan gaat doen. Foto: VDL

Open huis bij Feelgood Studio in Nijverdal

  Zakelijk

Voor veel mensen is de bewegingsstudio een begrip, evenals de vrouw er achter: Gerrie Nijveld-van Petersen. Maar dat wordt anders; Gerrie vertrekt. Ze gaat het rustiger aan doen.

Nijverdal - Om kennis te maken met de nieuwe eigenaresse, Gemma Machielsen en afscheid te nemen van Gerrie Nijveld-van Petersen houdt de Feelgood Studio aan de Handelsweg in Nijverdal op vrijdag 5 januari van 17.00 tot 20.00 uur een groot open huis. "We maken het gezellig met een hapje en een drankje. Het wordt een soort oud en nieuw feestje", vertellen de beide dames. Gerrie lachend: "Ik ben oud en zij is nieuw!"

"Tevens kunnen mensen die er over denken om in het nieuwe jaar wat meer aan hun gezondheid te gaan doen en meer te gaan bewegen een kijkje komen nemen", vult Gemma aan. "Bovendien heb ik een actie. Als je je dan inschrijft, kun je in de maand januari gratis deelnemen." Ze vertelt enthousiast over de opzet van de Feelgood Studio: "Bewegen voor iedereen in een ontspannen sfeer. De bewegingsbanken zorgen ervoor dat alle spieren aan de beurt komen. Je kunt het zo zwaar maken als je zelf wilt."

De Nijverdalse is ook niet van plan om voorlopig iets te gaan wijzigen. De gezellige grote leestafel met bladen en gratis koffie of thee blijven natuurlijk ook. Ze wil wel de collectie accessoires die in de bewegingsstudio verkocht wordt iets gaan uitbreiden. Daarbij denkt ze vooral aan mooie shawls, tassen en portemonnees. Dat is heel logisch, als je weet dat Gemma eerder in Nijverdal in een bloemen- en designzaak heeft gewerkt." De laatste vier jaar was ik oppasoma", legt ze uit.

Toevallig reed haar man langs de Feelgood Studio en zag het bord dat de studio te huur was. Hij zei tegen zijn vrouw: "Dat lijkt me nu echt iets voor jou. Een eigen bedrijf, een leuke en spannende nieuwe uitdaging."

En Gemma heeft er heel veel zin in om van deze uitdaging een succes te maken!

Meer berichten