Logo twentsvolksblad.nl


Koffieconcert

  Verenigingen

Het Nijverdals Mannenkoor en KSW geven op zondag 15 oktober om 11.30 uur een koffieconcert in d'Oale Bleeke aan de Salomonsonstraat 51 in Nijverdal.

Nijverdal - Het publiek wordt getrakteerd op een scala van verschillende zangstijlen.Ook zingt het ensemble van het Nijverdals Mannenkoor een aantal nummers.

Het Nijverdals Mannnenkoor is al meer dan 50 jaar toonaangevend in Nijverdal en omstreken. Het koor heeft de laatste jaren laten zien dat niet alleen de traditionele mannenkoorzang wordt beoefend, maar is ook de switch gemaakt naar meer vernieuwende en herkenbare songs uit de wereld van de barbershop, musical en muziek uit de jaren 60 en 70. Deze combinatie van herkenbare, eigentijdse en traditionele songs heeft ertoe geleid dat het aantal nieuwe leden gestaag toeneemt. Voor het tweede jaar op rij heeft het NMK mannen uitgenodigd om kennis te maken met de mannenzang. Zij zullen vier nummers instuderen en die ten gehore brengen tijdens het Nieuwjaarsconcert van het NMK op 6 januari 2018 in het ZINiN theater.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox