Logo twentsvolksblad.nl


Vrijwilligersvacatures bij HellendoornDoet!

  Verenigingen

NIJVERDAL - Laat jij als baliemedewerker HellendoornDoet! goed functioneren? Deze balie is het levendige hart van onze organisatie. De plek waar alle hulpvragen binnenkomen. Er is dus altijd wat te beleven! Ons doel is mensen helpen bij het vinden van passend vrijwilligerswerk en hulpvragen te vervullen.

Een groot deel van de werkzaamheden betreft computerwerkzaamheden, daarnaast voer je telefonische gesprekken met cliënten en livegesprekken met potentiele vrijwilligers. Reageren kan via: http://hellendoorndoet.nl/zoeken/zoomresultaat.net?r=45488.

'Het verzet kraakt'

In Almelo vindt van eind augustus tot eind september een uniek theaterspektakel plaats, Het Verzet Kraakt. Een productie als deze kan niet zonder enthousiaste vrijwilligers voor verschillende functies. Tijdens de voorstellingen zijn er elke avond achter de schermen mensen nodig. De voorbereidingen zijn al begonnen en daarom kunnen we nu ook al hulp gebruiken.

Reageren kan via: http://hellendoorndoet.nl/zoeken/zoomresultaat.net?r=45536.

Wie kan bij ons terecht

HellendoornDoet! is hét portaal voor vrijwilligerswerk! Van maandag- tot en met donderdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur zijn we geopend. Constantijnstraat 32a, telefoonnummer: 0548-638800, www.hellendoorndoet.nl. HellendoornDoet! is onderdeel van Stichting De Welle.

Wie kan bij ons terecht?

HellendoornDoet! is hét portaal voor vrijwilligerswerk! Van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur zijn we geopend. Constantijnstraat 32a (achterzijde van het Huis voor Cultuur en Bestuur), tel. 0548-638800.

HellendoornDoet! is onderdeel van Stichting De Welle.

reageer als eerste
Meer berichten