Bij de Strongmanrun moeten deelnemers 40 obstakels overwinnen. Foto: Lenneke Lingmont / Tubantia.
Bij de Strongmanrun moeten deelnemers 40 obstakels overwinnen. Foto: Lenneke Lingmont / Tubantia. (Foto: Lenneke Lingmont / Tubantia (datum foto:06-09-2015))

Nieuwe sponsor voor Strongmanrun

  Sport

door de organisatie

NIJVERDAL -  De Fishermans' Friend StongmanRun (FF SMR) wordt vaak omschreven als de moeder der obstacleruns. Sinds 2012 is de FF SMR de eerste obstacle run in Nederland; The original! De mooiste en een van de zwaarste obstacleruns van Nederland voert deelnemers over een parcours van 7 kilometer, 12 kilometer of 21 kilometer. Het bekende evenement heeft er een sponsor bij.

"Het parcours van de Strongmanrun gaat over de Sallandse Heuvelrug en door het Reggedal, waarbij maar liefst 40 uitdagende obstakels moeten worden overwonnen worden. Klimmen en klauteren, in de modder en door water: een feest van start tot finish," aldus een woordvoerder.

Samensmelting
Het merk JBL heeft zich verbonden aan de Fisherman's Friend StrongmanRun. Samen zullen beide merken zich de komende editie inzetten om de beleving bij de deelnemers en publiek nog verder te vergroten.Zo wordt er de komende jaren nog meer gedaan om de samensmelting tussen sport en muziek in een uniek Sportival bij elkaar te brengen. Niet alleen op het start- en finishterrein, maar ook zeker op de verschillende hotspots wordt het de komende jaren voor zowel deelnemers als publiek een feestje.

Speciaal team
Een speciaal JBL - FF SMR OCR team, bestaande uit maximaal tien leden, zal worden samengesteld. Runners die geselecteerd worden voor dit team, krijgen naast een gratis startbewijs ook een JBL-product, die ze kunnen gebruiken in de voorbereiding en tijdens de run.

Daarnaast zal in de StrongmanRun Trainingsapp wekelijks een JBL-trainingsbeat en een 'tip van de week' worden gedeeld.  Tenslotte wordt er tijdens de FF SMR, bij de JBL Climbing Water, een live foto en video van de deelnemers gemaakt en gedeeld op zowel social media als in de StrongmanRun event-app.

Inschrijving
De inschrijving voor de FF SMR sluit op vrijdag 24 augustus of eerder zodra het deelnemerslimiet is bereikt. Aanmelden hiervoor kan via de website.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden