Hans Kamphuis volgt André Gorter op als voorzitter van de Goldrush Survivalrace.
Hans Kamphuis volgt André Gorter op als voorzitter van de Goldrush Survivalrace.

Hans Kamphuis voorzitter Goldrush

  Sport

Hans Kamphuis volgt André Gorter op als voorzitter van de Goldrush Survivalrace.

Nijverdal - André heeft na acht jaar besloten om zijn voorzitterschap neer te leggen. Tevens stopt dan automatisch zijn taak als racedirecteur van de Goldrush Survivalrace. "Ik heb mijn hele ziel en zaligheid gestopt in een unieke wedstrijd en mogen werken met een fanatiek stichtingsbestuur en supervrijwilligers", aldus André.

Zijn opvolger Hans Kamphuis is al jaren actief in de wereld van adventureraces. Bij verschillende races heeft Hans goede resultaten neergezet met zijn racebuddy. Podiumplaatsen en winst zijn hem niet vreemd. Hans weet hoe de vork in de steel zit in dit sportieve wereldje. Zelf heeft hij ook in zijn geboortestreek een paar keer een geslaagde adventurerace georganiseerd. Van oorsprong komt Hans Kamphuis uit de survivalwereld en is hij lid van Survivalteam.nl in Almelo en Atletics in Nijverdal. Hans neemt deel aan verschillende adventureraces en survivalruns.

"Wat voel ik mij vereerd en trots dat het bestuur mij heeft gevraagd om de voorzitter te worden. Zelf heb ik vele voorgaande edities meegedaan aan de Goldrush, onder leiding van Andre Gorter. Ik was ieder jaar weer verbaasd over de gave editie die werd neergezet. Dat ik nu ik zelf voorzitter ben van de Goldrush Survivalrace vind ik donders gaaf!"

Graag pas ik mijn visie en ideeën binnen de organisatie toe en kijk ik er naar uit om te gaan samenwerken met deze TOPbestuursleden en vrijwilligers. Ik hoop dat weer vele sportievelingen aan de start zullen staan bij de

SANS Goldrush Survivalrace. De inschrijving gaat 1 juni open. Allen succes met het buiten spelen en tot aan de start op 24 November 2018 ! "

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden