Het Ravijn introduceert 'De Natte Sportschool', een extra service voor banenzwemmers. Vanaf 5 maart kunnen klanten op vastgestelde tijden gebruikmaken van de nieuwe fitnessapparatuur.
Het Ravijn introduceert 'De Natte Sportschool', een extra service voor banenzwemmers. Vanaf 5 maart kunnen klanten op vastgestelde tijden gebruikmaken van de nieuwe fitnessapparatuur.

'Natte Sportschool' in Het Ravijn

  Sport

Het Ravijn – zwem sport zorg – introduceert 'De Natte Sportschool', een extra service voor banenzwemmers. Vanaf 5 maart kunnen klanten op vastgestelde tijden gebruikmaken van de nieuwe fitnessapparatuur van 'De Natte Sportschool'. Dit maakt banenzwemmen nog leuker. Met bijbehorende stuurkaarten kan elke klant zijn of haar eigen niveau bepalen.

Nijverdal - Zwemmen is een van de weinige lichaamworkouts, waarbij je alle spieren gebruikt. Het is goed voor je hart en longen en je verbrandt razendsnel calorieën, verbetert je conditie en maakt je (pijnlijke) spieren soepel. Een groot voordeel van bewegen in water is de minimale belasting op gewrichten. Dit maakt het ook heel geschikt als trainingsvorm ter ondersteuning van andere sporten (cross-training) of voor het herstellen van een blessure. Bovendien werkt bewegen in water geestelijk ontspannend.

Banenzwemmers kunnen elke dag terecht In zwembad Het Ravijn. En ook zijn er elke ochtend uren ingepland voor de 'Natte sportschool'. De tijden zijn te vinden op de website.

Met banenzwemmen kun je zonder begeleiding werken aan je gezondheid, lichaam en geest. Op eigen moment en in eigen tempo. Het wedstrijdbad heeft acht 25-meterbanen. Speciaal voor de drukke momenten is er voor banenzwemmen een 'Z35' ingevoerd. Snelle banenzwemmers kunnen dan gebruik maken van deze baan, zodat iedereen op eigen tempo kan zwemmen zonder elkaar in het vaarwater te zitten.

Specifieke informatie over activiteiten, tijden en tarieven in zwembad Het Ravijn is te vinden op www.hetravijn.nl of via de receptie van Het Ravijn, tel. 0548-613516.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden