Edwin Brandwacht is uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar bij v.v. Hellendoorn.
Edwin Brandwacht is uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar bij v.v. Hellendoorn.

Edwin Brandwacht vrijwilliger van 2017

  Sport

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van v.v. Hellendoorn is Edwin Brandwacht uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar 2017. Edwin is al vele jaren een enthousiaste vrijwilliger binnen de vereniging en heeft diverse functies ingevuld.

Hellendoorn - Momenteel maakt Edwin Brandwacht deel uit van de Technische Commissie en is hij vanuit die rol verantwoordelijk voor alle wedstrijdzaken. Hij verzorgt de coördinatie met het wedstrijdsecretariaat en de scheidsrechterscommissie. Tevens is hij een belangrijke spil in het web, die jaarlijks alle materialen weer vernieuwen en klaar maken voor alle teams.

Edwin maakt wekelijks in overleg met de gemeente de kleedkamer- en veldindeling en verzorgt de communicatie met de KNVB. Tevens maakt Edwin deel uit van de commissies die jaarlijks het schoolvoetbaltoernooi, het kerstzaalvoetbaltoernooi voor de jeugd en het onderling toernooi organiseren.

Sponsor

De club heeft overigens de overeenkomst met Olthof Beplating als hoofdsponsor met vier jaar verlengd. Olthof Beplating is al vele jaren een belangrijke en trouwe sponsor van v.v. Hellendoorn. Volgend jaar is de huidige kledinglijn aan vervanging toe en v.v. Hellendoorn is dan ook erg blij dat de naam van de hoofdsponsor wederom vier jaar op de tenues te vinden is.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden