Natuurlijk draaide het bij het snerttoernooi niet uitsluitend om de sportieve prestaties, maar was er ook tijd voor gezelligheid.
Natuurlijk draaide het bij het snerttoernooi niet uitsluitend om de sportieve prestaties, maar was er ook tijd voor gezelligheid.

Snerttoernooi NKC'51

  Sport

Vanuit het project Actief Betrokken Club houdt NKC'51 sinds 2015 jeu-de-boules-ochtenden voor 55-plussers.

Nijverdal - Inmiddels zijn er wekelijks 20 tot 25 enthousiaste deelnemers, die onder begeleiding van een aantal ervaren spelers de kneepjes van het vak leren. Deze groep heeft het nieuwe jaar afgelopen woensdag ingeluid met een Snerttoernooi, waarbij een actieve ochtend met 24 deelnemers werd afgesloten met een kop snert.

Tot nu toe heeft het project NKC'51 al zo'n tien nieuwe leden opgeleverd die nu deelnemen aan de reguliere jeu-de-boules-competitie.

De club nodigt geïnteresseerden geheel vrijblijvend uit om eens een ochtendje langs te komen in de onlangs uitgebreide accommodatie aan de Sportlaan 1 in Nijverdal. Elke woensdag om 9.30 uur is de start, om 11.30 uur sluit men het sportieve gedeelte af en is er nog gelegenheid om gezellig na te praten. Al het spelmateriaal is aanwezig.

Een ochtend meedoen kan voor 1,50 euro, inclusief een kop koffie. Bij slecht weer is er een alternatief binnenprogramma. Neem voor meer informatie contact op met Jeroen Heuvelink, tel. 06-42643014.

Meer berichten