Logo twentsvolksblad.nl


Geslaagde dug-out-actie tijdens nieuwjaarsreceptie SVVN

  Sport

SVVN hield afgelopen zaterdag een nieuwjaarsreceptie. Voorzitter Peter van der Linde heette iedereen in de overvolle kantine welkom namens het bestuur. Daarna verzocht hij om een moment van stilte voor de leden die in 2017 aan de vereniging zijn ontvallen en voor de leden die door ziekte niet op deze middag aanwezig konden zijn.

Nijverdal - Vervolgens blikte Van der Linde terug over het wel en wee binnen SVVN van het afgelopen jaar. De voetbalclub hield diverse activiteiten en kreeg veel positieve media-aandacht. De voorzitter is trots op alle vrijwilligers die zich blijven inzetten voor de vereniging en op de sportieve prestaties van de teams op het veld voor de winterstop. Ook gaf hij een pluim aan de familie Dijk, die al twintig jaar lang de sleuteldienst voor SVVN verzorgt.

De kantine heeft in 2017 een facelift gekregen en vrijwilligers gaan komend jaar met plannen aan de slag om het geheel een nog betere uitstraling te geven.

Jubilarissen

Aan het eind van het officiële deel van de nieuwjaarsreceptie volgde de huldiging van de jubilarissen:

25 jaar: Martijn van Huffelen, Martijn ten Hagen en Joris Schuurman.

40 jaar: Koos Schellevis, Herrald Wijnen, Alfred Konijnenbelt, Harrie Schellevis, Herman Slooijer, Atus Leleuya, Andre van der Linde, Edwin Wijnen en Erik Nijkamp.

50 jaar: Jan Niewold, Jan Ramerman en Gerrit Schuitert.

60 jaar: Bert Aanstoot en Albert Schuurman.

Uniek is het 75-jarig jubileum van Gerrit Keizer, die vanwege zijn leeftijd niet aanwezig kon zijn op deze middag. Dus zocht SVVN de jubilaris op en vertoonde deze beelden op het grote scherm.

Dug-out voor Jonny

Ook was er deze middag de dug-out actie voor ere-supporter Jonny van de Maat. Het is voor iedereen duidelijk dat er voor Jonny bij de thuiswedstrijden van SVVN1 een droog onderkomen moet komen. De nodige ingrediënten waren aanwezig, want de organisatoren van deze actie op deze middag hadden met elkaar al vele prijzen opgehaald voor de verloting, die werd gedaan door de selectie van SVVN1.

Gezien de reactie deze middag bleek al snel dat dit een groot succes zou worden. Het groepje supporters dat deze actie georganiseerd heeft, kreeg dan ook de medewerking van veel sponsoren, wat te merken was in de te winnen prijzen.

Uiteindelijk brachten de aanwezigen op de nieuwjaarsreceptie een bedrag van 1200 euro bijeen. Met donaties en sponsoring erbij werd er het eindbedrag uiteindelijk 3155 euro. Nu kan er begonnen worden met het plaatsen van de dug-out en hoopt SVVN dat Jonny er op zaterdag 3 februari met de eerste thuiswedstrijd na de winterstop tegen Mariënberg droog de wedstrijd kan bekijken.

Al met al kijkt SVVN terug op een geslaagde middag!

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox