Yogadocent Sander Hali: "De verandering die ik persoonlijk heb gemaakt, is wat ik iedereen wil aanmoedigen om te doen."
Yogadocent Sander Hali: "De verandering die ik persoonlijk heb gemaakt, is wat ik iedereen wil aanmoedigen om te doen."

Nieuw in Kruidenhuis: Yoga by Sander

  Sport

Sander Hali (30) is Carla de Ruiter opgevolgd als yogadocent in het Kruidenhuis in Nijverdal. Hij geeft er les op dinsdag- en woensdagavond.

Nijverdal - Sander is geboren en getogen in Almelo.Tot twee jaar geleden werkte hij iedere dag op volle toeren in een commerciële baan.

"Mijn werk nam steeds meer tijd in beslag en langzaam stevende ik af op een burn-out. Tijdens een tiendaagse retraite leerde ik onder andere dat mijn materialistische levensstijl mij zo ongelukkig maakte. Niets was ooit goed genoeg. Kort na het retraite kon ik niet meer functioneren in mijn oude functie, het lukte me niet meer om zoveel energie te geven en er zo weinig voor terug te krijgen."

Hij besloot zijn passie achterna te gaan. "Met yoga en meditatie had ik al een aantal jaar ervaring en grote affiniteit. Ik heb me ingeschreven voor een opleiding tot docent Hatha Yoga, waarna ik ben gestart met Yoga by Sander. De verandering die ik persoonlijk heb gemaakt, is wat ik iedereen wil aanmoedigen om te doen."

Sanders missie is om ieder mens te helpen gelukkiger en meer gebalanceerd te worden. "In mijn lessen kom ik in contact met mensen via yoga, mindfulness en meditatie. Door middel van yoga kan ik ze helpen om zich optimaal fit, kalm en sterk te voelen."

De lessen van Yoga by Sander zijn te volgen in Nijverdal en Almelo.

In het Kruidenhuis aan het Kuperserf 43 in Nijverdal zijn er lessen op dinsdag van 19.30 tot 21.00 uur en op woensdag van 19.00 tot 20.30 uur en van 20.45 tot 22.15 uur. De kosten voor een yogales van anderhalf uur bedragen 12,50 euro.
Mensen kunnen zich opgeven door een e-mail te sturen naar info@yogabysander.nl. Kijk voor meer informatie op www.yogabysander.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden