Voorverkoop IJsclub Hulsen van start

  Sport

De voorverkoop van de lidmaatschapskaarten voor het nieuwe seizoen 2017-2018 van IJsclub Hulsen gaat weer van start.

Hulsen - Een van de locaties is het eigen clubgebouw aan de Noordelijke Hoofddijk in Hulsen. De afgelopen tijd is daar hard gewerkt aan modernisering.

Iedereen is uitgenodigd om tijdens de kaartverkoop op vrijdag 8 december en op vrijdag 15 december van 19.00 uur tot 21.00 uur een kijkje te komen nemen in het vernieuwde clubgebouw.
De kaartverkoop vindt op nog twee andere locaties plaats: op zaterdag 9 december van 11.00 tot 13.30 uur in de bibliotheek in het Huis van Bestuur en Cultuur en op zaterdag 16 december van 11.00 tot 13.30 uur in het gebouw van de Hellendoornse Harmonie (de Tente, dit is in de Geuren, achter de Albert Heijn in Hellendoorn).

Prijzen

De voorverkoopprijzen zijn 4 euro voor jeugdleden (5 tot en met 15 jaar) en 6 euro voor leden van 16 jaar en ouder. Een gezinskaart voor ouders met kinderen tot 16 jaar kost 12 euro. Tijdens het schaatsseizoen kan men ook lid worden, de prijzen worden dan echter wel verdubbeld.
De ijsclub wil de contributies voor het volgende seizoen gaan innen via een automatische incasso. De formulieren hiervoor liggen klaar bij de verkooplocaties.
IJsclub Hulsen hoopt op een koude en lange schaatswinter.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden