De Sportverkiezing wordt gehouden op 17 februari 2018 bij Twents Ribhouse Noabers in Hellendoorn. Foto: archief www.annauf.nl
De Sportverkiezing wordt gehouden op 17 februari 2018 bij Twents Ribhouse Noabers in Hellendoorn. Foto: archief www.annauf.nl

Wie zijn sporthelden van onze gemeente?

  Sport

Het is straks weer mogelijk om op Hellendoornse Sportheld(en) voor de Sportverkiezing Hellendoorn 2017 te stemmen. De Sportverkiezing wordt gehouden op zaterdag 17 februari 2018 bij Twents Ribhouse Noabers in Hellendoorn.

Nijverdal - De aanmelding is gestart en inmiddels zijn veel sporters aangemeld als kandidaat. Wie verdient een nominatie en moet kans maken op de titel sportman, sportvrouw, sportploeg, sportvrijwilliger of sporttalent van het jaar?

Ook 2017 was weer een mooi sportjaar voor onze gemeente. Met vele goede sportprestaties. Maar wie worden de 'Sporters van het jaar 2017'? Aanmelden kan nog steeds, voor de categorieën Sportvrijwilliger, Sporttalent, Sportploeg, Andere Sporten (niet NOC/NSF), Sportvrouw en Sportman. De werkgroep is nu alweer druk aan het werk om een mooi programma voor het gala in 2018 op poten te zetten.

Let op dat de sporters op tijd worden aangemeld, zoveel mogelijk voor 9 december 2017. Geleverde sportprestaties worden tot 31 december meegenomen. De vakjury komt in december en januari bij elkaar om te stemmen over de kandidaten. Ook het publiek krijgt een stem. Vanaf begin januari kan iedereen in de gemeente Hellendoorn een stem uitbrengen via een online stemformulier.

Voor meer info: www.sportverkiezinghellendoorn.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden