Klassement voor gemengde duo's bij DRW Run Bike Run

  Sport

DRW Moodstudios houdt op zondag 5 november de zeventiende DRW Run Bike Run en tiende DRW Kidsrun bij zwembad Het Ravijn aan de Piet Heinweg in Nijverdal.

Nijverdal - Het betreft een wedstrijd onder auspiciën van de Nederlandse Triathlonbond, die geschikt is voor zowel wedstrijdatleten als recreanten. Er moet eerst 5 kilometer gelopen worden daarna 20 kilometer mountainbiken en tot slot 2,5 kilometer lopen. Naast een individueel klassement en een duo-klassement is er nu ook een apart klassement voor gemengde duo’s. Eén persoon neemt dan het fietsgedeelte voor zijn/haar rekening en de ander het loopgedeelte. Het parcours gaat over de prachtige Sallandse Heuvelrug.

Het dragen van een helm is verplicht. Voor elke deelnemer is er een herinnering. Speaker is Henk Borgmeijer.

De start van de Run Bike Run vindt vanaf 12.30 uur plaats op de ligweide van zwembad Het Ravijn. Startnummers kunnen worden afgehaald in het sportcafé bij zwembad Het Ravijn, Piet Heinweg 16 te Nijverdal, vanaf 11.00 uur. In het zwembad zijn kleedkamers en douchegelegenheid aanwezig.

De organisatie vraagt indien mogelijk om voor in te schrijven via www.mijninschrijving.nl. Deze voorinschrijving loopt zeer goed. Er zijn 200 plekken beschikbaar voor individuele deelnemers en 75 plekken voor duo's. Inschrijven kan nog tot 3 november 18.00 uur of tot de limiet van 200 individuele deelnemers en 75 duo's is bereikt. Er is geen na-inschrijving voor de Run Bike Run.

Veel Nederlandse toppers hebben zich al aangemeld, waaronder de kersvers Nederlands kampioen Cross Triathlon Mark Hamersma

Voorafgaand aan de Run Bike Run is er de tiende DRW Kidsrun voor basisschoolleerlingen. De start hiervan is vanaf 11.15 uur. Alle kinderen in de gemeente Hellendoorn zijn hierover geïnformeerd via hun school. De afstand is 1 kilometer. Na afloop krijgen alle deelnemers een medaille, supermarkt Jumbo uit de Kruidenwijk heeft drinken en iets lekkers ter beschikking gesteld en de kinderen kunnen na afloop gratis zwemmen in het Ravijn.

Voor meer informatie:

www.drw-runbikerun.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden