Bij Stichting Revalidatie Zwemmen Hellendoorn en omstreken kan iedereen meedoen op zijn of haar eigen niveau
Bij Stichting Revalidatie Zwemmen Hellendoorn en omstreken kan iedereen meedoen op zijn of haar eigen niveau

SRZ: gezond bewegen met een beperking

  Sport

Heeft u lichamelijke klachten, beperkingen of een chronische ziekte? Dan kan bewegen bij Stichting Revalidatie Zwemmen Hellendoorn en omstreken (SRZ) in het warme water van 31,5 graden Celsius een uitkomst zijn.

Nijverdal - Deelnemers kunnen twee keer per week meedoen met aangepaste aqua-gym, aqua-joggen, conditieverbetering en ontspanningslessen. Op maandag- en dinsdagmiddag en donderdag- en vrijdagmorgen is men aanwezig in Zwembad Het Ravijn in Nijverdal.

Voor iedereen is er een mogelijkheid om te bewegen in het bad. Dit kan in groepsverband en individueel. Er wordt zowel in het ondiepe als het diepe gedeelte les gegeven, zodat kunnen zwemmen niet noodzakelijk is.

SRZ is er voor alle leeftijden. De stichting onderscheidt zich van andere doelgroepen door speciale scholing van de begeleiding. Ook is men niet prestatiegericht, iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau.

Juist het bewegen in het warme water en het deelnemen aan een activiteit staat voorop, met daarbij individuele aanpassingen en aandacht.

De eerst stap is misschien moeilijk, maar SRZ heet iedereen van harte welkom.

Kijk voor meer informatie op www.srz-hellendoorn.nl of stuur een e-mail naar info@srz-hellendoorn.nl. Of neem contact op met Ina Muller, tel. 0548-613140 of e-mail: inamuller@gmail.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden