Logo twentsvolksblad.nl


Lijst en programma ChristenUnie bekend

  Politiek

ChristenUnie Hellendoorn heeft onlangs de kandidatenlijst voor de verkiezing van de gemeenteraad vastgesteld. De partij gaat voor groei in zetels. Er is gekozen voor een mix van vernieuwing en ervaring.

Hellendoorn - Zoals al eerder bekend is gemaakt, wordt de lijst aangevoerd door Ruben Minkjan, gevolgd door Henk Maneschijn. Beiden zitten op dit moment in de gemeenteraad. Op nummer 3, 4 en 5 staan respectievelijk Gineke Welleweerd-Bollemaat, Eva Kerklaan en Margreeth Krommendijk-Grit. Deze dames zijn al enige tijd actief in de (steun)fractie. Als lijstduwer staat op plek 17 wethouder Anja van den Dolder-Stoeten.

Waarnemend bestuursvoorzitter Albert Roskam is blij met de kandidatenlijst: "Het is mooi om te zien dat zoveel bevlogen en ook jonge mensen enthousiast zijn om als kandidaat op de lijst te willen. Het is een groep mensen uit de verschillende woongebieden van onze gemeente met een diversiteit aan kwaliteit. Ervaring maar ook veel nieuwe gezichten."

Ook werd het verkiezingsprogramma 'Waardevol Hellendoorn' vastgesteld. Een programma met waardevolle plannen voor de gemeente Hellendoorn, dat laat zien dat de ChristenUnie wil bouwen aan een samenleving waar iedereen meetelt.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox