Foto:

Vrijwilligers gezocht bij Hospice Noetsele

  Overig

Nijverdal - Hospice Noetsele, onderdeel van ZorgAccent, is per direct op zoek naar vrijwilligers die het team kunnen versterken.

Als vrijwilliger wordt men actief betrokken bij de verzorging, begeleiding en ondersteuning van mensen die ongeneeslijk ziek zijn.

Wat is Hospice Noetsele?

Hospice Noetsele in Hellendoorn is een zelfstandige woonvoorziening met verzorging en verpleging voor mensen die in hun laatste levensfase zijn. Doelstelling van het hospice is de laatste levensfase voor de cliënt zo draaglijk mogelijk te maken. Hospice Noetsele is gehuisvest in het voormalige Koetshuis op het terrein van verpleeghuis Krönnenzommer te Hellendoorn en biedt plaats aan vier cliënten.

Wie zoekt men?

Men zoekt mensen met levenservaring, invoelend vermogen, die er willen zijn voor cliënten in de laatste levensfase en voor hun naasten. Een verpleegkundige achtergrond is niet noodzakelijk. Men werkt samen met gemotiveerde enthousiaste vrijwilligers in een huiselijke omgeving. Men zorgt voor inwerken, scholing en training om goede zorg te kunnen geven.

Hoeveel tijd kost dat?

Men verwacht dat men minimaal één dagdeel per week en één keer per vier weekenden beschikbaar is en op wisselende tijden vrijwilligerswerk wil doen. Mannen zijn ook van harte welkom!

Belangstelling?

Heeft u belangstelling of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met Siny Runneboom en/of Ingrid de Lange, coördinatoren van Hospice Noetsele, tel. (0548) 68 81 13. Of kijk op de website van ZorgAccent: https://www.zorgaccent.nl/wonen-met-zorg/terminale-zorg/vrijwilliger-bij-hospice-noetsele/

Meer berichten