Nieuwe gemeentegids Hellendoorn 2021 binnenkort in brievenbus


Gemeentegids 2021
Gemeentegids 2021 (Foto: )

Nieuwe gemeentegids Hellendoorn 2021 binnenkort in brievenbus

  Nieuwsflits

In samenwerking met de gemeente Hellendoorn presenteert Akse Media de nieuwe gemeentegids Hellendoorn 2021, een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de gemeente. 

In de gids vindt men informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Tevens kan men gebruikmaken van de digitale gemeentegids, de SmartMap via http://hellendoorn.smartmap.nl

Wie na 24 januari nog geen gids heeft ontvangen kan deze afhalen op het gemeentehuis. Ook kan men op SmartMap een bladerbare versie (E-book) van de gemeentegids inzien.

De digitale gemeentegids is goed toegankelijk voor iedereen inclusief ouderen en mensen met een functiebeperking. Ook is het mogelijk om de gids in drie verschillende aangepaste leesvormen op te vragen: in braille, grootlettertype of gesproken als daisy-cd-rom.

Naast de (digitale) gemeentegids is er een gratis Gemeentegids App. Met deze gids voor tablet of smartphone kan men 1.9 miljoen actuele adressen in heel Nederland, altijd en overal raadplegen. Men heeft hierbij de mogelijkheid om vanuit een vermelding een website te bezoeken of telefonisch contact op te nemen met een organisatie, vereniging of bedrijf. Ook leidt de app u vanaf de plek waar u zich bevindt naar de dichtstbijzijnde vestiging via de route functie. De gratis Gemeentegids App kunt u downloaden door onderstaande QR-code te scannen.

De gemeentegids is gedrukt op gecertificeerd papier en mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van adverteerders, verenigingen en instellingen. Wijzigingen kunt u doorgeven aan Akse Media via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Hellendoorn) of bel (0223) 673 010. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de mutatiebon achterin de gids of van de digitale gemeentegids http://hellendoorn.smartmap.nl

Meer berichten