Afhaalbieb blijft open tijdens verlengde lockdown


Foto: Pixabay

Afhaalbieb blijft open tijdens verlengde lockdown

  Nieuwsflits

Nu de lockdown in Nederland tot 9 februari verlengd is, blijft de ZINiN afhaalbieb in alle vestigingen gewoon geopend om de leden de kans te bieden lekker te blijven lezen. De mogelijkheid om boeken af te halen bij de afhaalbibliotheek blijft dus. Tot die datum kunnen leden op afspraak en vertoon van hun bibliotheekpas een boekenpakket afhalen.

Bereikbaarheid

Leden van de ZINiN Bibliotheek kunnen aangeven welk genre ze graag lezen. De ZINiN medewerkers zetten dan een tas met vijf boeken klaar, die op vertoon van de ledenpas opgehaald kan worden op een afgesproken tijdstip. Bellen mag ook, dan wel even de ledenpas bij de hand houden.

Voor Nijverdal: Mailen naar bib.nijverdal@zinin.com?. Bellen kan op maandag-, dinsdag- en woensdagochtend van 9.30 - 12.30 uur via nummer: 0548-613342

Voor Hellendoorn: Mailen naar bib.hellendoorn@zinin.com?en bellen kan op maandag- en woensdagochtend van 9.30 - 12.30 uur via nummer: 0548-654436

Voor Daarle: Mailen naar bib.daarle@zinin.com. Bellen kan op maandagmiddag van 13.30 - 17.00 uur via nummer 0546-697392

Voor Daarlerveen: Mailen naar bib.daarlerveen@zinin.com . Bellen kan op donderdagmiddag van 13.30 - 17.00 uur via nummer 0546-646086

Voor Haarle: Mailen naar bib.haarle@zinin.com. Bellen kan op woensdagmiddag van 13.30 - 17.00 uur via nummer 0548 – 595453.

De boekenpakketten zijn in Nijverdal af te halen bij de ingang van de Tourist Info aan de Willem Alexanderstraat (dus niet via de hoofdingang) en in Hellendoorn in de hal van de bibliotheek. De uitleentermijn van de materialen zal automatisch verlengd worden totdat de bibliotheek weer open mag. Er wordt dus over de periode dat de bibliotheek gesloten is geen boete berekend.

Overige activiteiten

De activiteiten die voor deze periode gepland stonden in de ZINiN Bibliotheken, gaan niet door. Deelnemers die een kaartje gekocht hebben worden persoonlijk op de hoogte gesteld hoe dit verder afgehandeld wordt. De gratis activiteiten komen te vervallen zonder persoonlijk bericht.?

Lockdown verzachten

Met deze service, die tijdens de hele lockdown een succes blijkt te zijn, komt de ZINiN Bibliotheek vooral tegemoet aan haar leden om zo de gevolgen van de lockdown iets te verzachten. Uiteraard worden bij het afhalen van de boeken alle noodzakelijke veiligheidseisen in acht genomen.

Meer berichten