Bidden langs het kanaal


Foto:

Bidden langs het kanaal

  Nieuwsflits

Tijdens de Week van Gebed zijn er acht avonden ‘Bidden langs het kanaal’. Handelingen 16 vers 13 was in 2018 de aanleiding van deze samenwerking. De vierde editie zal wat anders gaan, want men kan niet massaal samenkomen. Elke avond is er nu een uitzending via een YouTubekanaal.

In Vriezenveen (Westerkerk), Daarlerveen (De Schoof & De Kruiskerk), Vroomshoop (Het Anker), Geerdijk (Sint Willibrord) en Beerzerveld (Hervormde Kerk) staan kerken langs het kanaal Almelo-De Haandrik.

De gebedsweek vindt plaats van zondag 17 tot en met zondag 24 januari. Op zaterdagavond is er een speciaal programma voor de kinderen en op zondagavond sluit men de week af met ‘Zingen & Bidden langs het kanaal’. Iedere kerk werkt een eigen programma van circa 35 minuten uit.

#blijfinmijnliefde. Dat is de oproep die centraal staat tijdens de Week van Gebed voor eenheid van christenen. Het is een oproep van Jezus Christus zelf uit het evangelie volgens Johannes 15 vers 1-17. Zusters uit de kloostergemeenschap in Grandcamp (Zwitserland) wijzen op de verbondenheid met Christus als bron van de vrucht van eenheid en hebben het thema aangereikt.

Het volgen van ‘Bidden langs het kanaal’ is vrij eenvoudig. Ga naar en zoek op Verspieders Express waarvoor men zich kosteloos kan abonneren. Dit is niet noodzakelijk maar wel handig, want er komen meer missionaire programma’s. Op dit YouTube kanaal Verspieders Express komt er elke avond om 19.15 uur een uitzending online.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden