Inloopspreekuur OV vervangen door telefonisch spreekuur


Foto:

Inloopspreekuur OV vervangen door telefonisch spreekuur

  Nieuwsflits

Nu de inloopspreekuren Openbaar Vervoer (OV) niet kunnen doorgaan door de coronacrisis, zijn deze vervangen door een telefonisch spreekuur, dat dagelijks van dinsdag tot en met vrijdag wordt gehouden. Ambassadeurs zitten van 10.00 tot 12.00 uur klaar om vragen over reizen met het OV te beantwoorden.  

Maak gebruik van het telefonisch spreekuur OV 

55-plussers met vragen over het reizen met het OV, kunnen vanaf nu gebruik maken van het telefonisch spreekuur, waar deskundige ambassadeurs van het OV klaarzitten om alle vragen te beantwoorden. 

Reizen met het OV is immers niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom geven de provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel tijdens deze telefonische spreekuren uitleg over reizen met trein of bus. Inloopspreekuren vervangen door telefonisch spreekuur De maandelijkse inloopspreekuren voor 55-plussers, die meer willen weten over reizen met het OV, zijn tot nader order geannuleerd door de coronacrisis. De huidige maatregelen laten het niet toe. 

Toch vragen, dan kan men nu dagelijks van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur bellen met 038- 303 70 10. Het kan dan gaan om vragen over het aanvragen van een OV-chipkaart of over hoe de 40%-korting voor samen reizen werkt. Meer weten over de coronamaatregelen in het OV of informatie over abonnementen of keuzedagen omdat je ineens afhankelijk bent geworden van het OV en je niet weet hoe het werkt, dan kun je op bovenstaand telefoonnummer terecht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden