Niels Kolkman nieuwe hoofdtrainer De Zweef


Foto:
Sport

Niels Kolkman nieuwe hoofdtrainer De Zweef

  Nieuwsflits

Nijverdal - Niels Kolkman is met ingang van het nieuwe seizoen de hoofdtrainer van De Zweef mannen 1. Hij volgt Rutger Wijkman op, die onlangs zijn vertrek aankondigde. 

Zowel bestuur als technische commisie zijn blij met deze aanstelling. Niels is een echte clubman die de vereniging en het spelersmateriaal als geen ander kent. Als speler heeft hij18 jaar non-stop deel uitgemaakt van het 1e elftal. Met zijn karakteristieke en aanstekelijk wil om te winnen was hij al die jaren een onmisbare schakel in het team. Al tijdens zijn spelersloopbaan voorzag hij jonge spelertjes van trainingen en coaching tijdens wedstrijden. Een behoorlijk aantal daarvan is nu selectiespeler beschikbaar. 

Stapsgewijs nam Niels de oudere jeugd onder zijn hoede met als laatste halte het tweede elftal. Met een Houdini-act hield hij in zijn laatste jaar als trainer dit team in de reserve-hoofdklasse zondag. Hierna nam hij even een paar jaar pauze om privé, zakelijk en hobby/passie in balans te krijgen, maar heeft nu toch besloten zijn hart te volgen. Voor Niels, zoals hij zelf zegt, een droom die uitkomt. Er ligt een mooie uitdaging in het verschiet, ons als club positioneren in het zaterdagvoetbal waar we zoals altijd het hoogst haalbare nastreven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden