Maak je eigen digitale kerstkaart bij ZINiN BreinReis jr.


Foto:

Maak je eigen digitale kerstkaart bij ZINiN BreinReis jr.

  Nieuwsflits

Dat deze kerst anders wordt dan alle vorige keren is wel duidelijk. Wat hetzelfde blijft is dat we elkaar wel kerstwensen willen sturen. En wat is er nu leuker dan een digitale kerstkaart versturen die je zelf gemaakt hebt tijdens een van onze CoderDojo workshops? Deze wordt gehouden op zaterdag 12 december om 14.00 uur. Geef je op en neem als het kan je eigen laptop mee. Deelname is gratis maar opgave verplicht.

Stuur een zelf gecodeerde kerstkaart

Als je je eigen kerstkaart gaat maken tijdens deze bijzonder CoderDojo, zoek je eigen kerstversiering uit met knipperende lampjes en leer je hoe je er een vrolijk muziekje onder kunt programmeren. Via een link kun je de kaart versturen naar al je familieleden, vrienden en bekenden. Een leuke verrassing. Het coderen en daarmee ‘logisch denken’ wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Bij CoderDojo’s in de bibliotheek kunnen kinderen en jongeren tussen de 7 en 17 jaar dit spelenderwijs leren en ontdekken. Je kunt een eigen website maken of programmeren in het programma Scratch.

Ontmoet like-minded mensen

Naast het leren programmeren en coderen, ontmoeten deelnemers ook andere like-minded mensen. Onderling delen de deelnemers hun kennis en maken ze nieuwe dingen. CoderDojo maakt development en leren programmeren een leuke en sociale ervaring. De middagen worden begeleid door onze vrijwilligers, gecoördineerd door onze mediacoach. Je kan je opgeven via de website en de toegang is gratis.

Aanmelden voor de kerstkaart CoderDojo

Je kunt je aanmelden voor deze speciale CoderDojo op www.zinin.com of telefonisch via 0548-624489. Opgeven bij de balie van de Tourist Info is ook mogelijk.

Meer berichten