Foto:

Hulpsinterklazen zijn erg druk

  Nieuwsflits

Nijverdal - Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer goed in Nederland aangekomen. En ook al in Nijverdal. En omdat Sinterklaas de commissie ‘Help Sint Helpen” al eerder had gevraagd of de commissie hem op een Coronaveilige manier konden helpen is Sinterklaas al bij de commissie op bezoek geweest.

Tot zijn grote vreugde zag hij dat er al heel had was gewerkt en dat er al vele zakken klaar staan om bezorgd te gaan worden bij jonge kinderen van Minima en Vluchtelingen die een kleurplaat hebben ingeleverd. Want dat is wat er dit jaar met de cadeautjes gaat gebeuren: alles wordt in speciale Sinterklaaszakken gedaan en bezorgd bij de kinderen thuis. Er zitten niet alleen cadeautjes in maar ook een spel dat met het hele gezin gespeeld kan worden. En uiteraard ook wat te snoepen voor het hele gezin.

Sinterklaas of een van de Pieten zullen in week 48 telefonisch contact opnemen met de ouders zodat de zakken met de cadeautjes op een Coronaveilige manier bezorgd kunnen worden. De commissie bedankt iedereen die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan deze Sinterklaasactie en ze wenst de ontvangers alvast een heerlijk avondje.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden