Foto:

Gratis inloopspreekuren bij ZINiN

  Nieuwsflits

Word je geconfronteerd met een arbeids- of buurtconflict of dreigt er ontslag? Dan kun je op donderdag 26 november terecht op het gratis Inloopspreekuur ‘Arbeidsrecht’.

Heb je vragen over huur- of zorgtoeslag en/of inkomstenbelasting? Dan kun je op vrijdag 27 november even binnenlopen tijdens het Inloopmoment Belastingtoeslag.

Op woensdag 2 december kun je met al je vragen over het OV terecht.

Alle drie de inloopmomenten worden in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal gehouden.

Gratis advies bij arbeidsconflicten

Elke tweede en vierde donderdag van de maand houdt deskundige Ria Ruiter van 14.00 tot 16.00 uur een gratis inloopspreekuur, waar u terecht kunt met allerlei vragen over conflicten en uitkeringen. Deze kunnen gaan over een arbeidsconflict, een burenruzie of hebt u vragen over uitkeringen van het UWV, Sociale Verzekeringsbank of de gemeente.

Tevens kan Ria Ruiter bij allerlei soorten problemen optreden als mediator. Zij geeft particulieren en ondernemers gratis advies op alle vragen ten aanzien van arbeidscontracten, reorganisaties, ontslag, WW- WIA-/WAO en AOW-uitkeringen etc.

Aanmelden is niet nodig, u kunt vrijblijvend even binnenlopen in de Nijverdalse ZINiN Bibliotheek.

Belastingvrijwilligers De Welle

Tijdens het Inloopmoment Belastingtoeslag zitten de belastingvrijwilligers van De Welle voor je klaar om je vragen te beantwoorden over huur- en zorgtoeslag en inkomstenbelasting. Dit spreekuur vindt plaats op elke laatste vrijdagochtend van de maand. Je kunt vrijblijvend even binnenlopen.

Hoe werkt het OV?

Als je lange tijd niet met het OV hebt gereisd, kan het soms lastig zijn om wegwijs te worden. Daarom zitten ambassadeurs van het OV klaar om alle vragen te beantwoorden tijdens het Inloopspreekuur Openbaar Vervoer. Zij nemen de tijd om alles rustig uit te leggen op woensdag 2 december tussen 10.00 en 11.30 uur.

Meer berichten