Hertruiters negen keer aan kop


Foto:
Sport

Hertruiters negen keer aan kop

  Nieuwsflits

Hellendoorn - Op zaterdag liet in Laag Soeren Jip Ottes van zich horen tijdens de springwedstrijd met haar pony's Jax en Zenzi Boy. In de klasse B, categorie D springen behaalde ze een 5e prijs met 72,5 stijlpunten met Jax en een zesde prijs met Zenzi Boy met 72 stijlpunten. In de klasse L springen categorie D gaf ze flink gas en behaalde ze met Jax een eerste prijs.

Ook in Balkbrug werd dit weekend gesprongen en in de klasse BB categorie A behaalde Thijs Eshuis met zijn Sproet een tweede prijs met 75,5 stijlpunten. In de klasse BB springen categorie D sprong Berber Nijland zich met haar nieuwe pony Kantjes Zorak direct in de prijzen met een derde prijs en 73 stijlpunten. In de klasse B springen categorie C behaalde Melissa Eshuis maar liefst 80 stijlpunten en dat was goed voor een tweede prijs. In de klasse B categorie D sprong Berber Nijland met Kantjes Zorak weer naar een derde prijs, dit keer met 78,5 stijlpunten.

Op zondag was er ook dressuur in Balkbrug en daar was er een eerste en tweede prijs voor Dylan Veurink met zijn pony Goofie in de klasse B dressuur, categorie B. In de klasse L1 dressuur categorie ABC was er een eerste prijs voor Melissa Eshuis met Forest Fire met 206 punten. Berber Nijland zadelde voor de dressuur klasse L2 categorie B haar pony Sunny Boy en behaalde een eerste prijs met 196 punten. Maar liefst twee eerste prijzen voor een Hertruiter in de klasse M1 dressuur categorie D/E en wel voor Amke Pot met Hooghe Maaten's Marshmallow met 205,5 en 194 punten.

Dan was er ook nog een koudbloedenwedstrijd in Mariënheem waaraan Wendy Hulsink deel nam met Amke Kasteelsche Hof in de klasse L1/L2 dressuur. Twee keer een 1e prijs was het resultaat met 212 en 202 punten.

En ook tijdens de Bixie wedstrijd in Luttenberg was er een Hertruitertje die met het oranje lint aan de haal ging. Isabelle Plijter won hier met 83 punten.

Meer berichten