Tassenactie voor pubers minima


Foto:

Tassenactie voor pubers minima

  Nieuwsflits

Omdat de ABN AMRO foundation geen grote activiteiten kan houden mocht men dit voorjaar als Noabers voor Noabers een aanvraag indienen. Er werd besloten voor de jeugd tot en met 9 jaar uit gezinnen die het minder breed hebben iets te doen. Dit werd een tas met leuke dingen om je buiten mee te vermaken, die in de meivakantie is rondgebracht bij de gezinnen.

In de zomervakantie is er door Noabers voor Noabers, met de hulp van de Rotary Hellendoorn-Nijverdal, een mooie zomertas samengesteld voor gezinnen met kinderen van 9 tot en met 13 jaar. Ook deze werd bezorgd bij de adressen.

In september bleek dat men nogmaals een aanvraag mocht doen. Nu is de focus gelegd op gezinnen met tieners van 13 tot en met 17 jaar.

Deze herfstvakantie worden zij verrast met een tas die ze zelf kunnen opleuken met een stift. In die tas zit onder meer maak-je-eigen-quizpotten zodat ze dit daarna gezellig kunnen spelen met vrienden off- en online. En alle ingrediënten en het recept voor een vogelvoedertaart. Daarnaast heeft men nog wat beautyproducten, een herbruikbaar mondmasker, een klein cadeautje en iets te snoepen bijgevoegd.

Enkele plaatselijke ondernemers en particulieren hebben er ook hun steentje aan bijgedragen. Noabers voor nabers hoopt ook nu weer bijna honderdvijfitg gezinnen blij te maken met de leuke bezigheidstas in deze rare tijd.

Mochten er nu gezinnen zijn die denken tot de minimagroep te behoren en niets hebben ontvangen: stuur een mailtje naar noabersvoornoabers@outlook.com of neem telefonisch contact op met Naobers voor Noabers: telefoon: 06-25 15 94 43, bereikbaar op werkdagen tussen 11.00 en 15.00 uur.

Meer berichten