Foto:
Sport

Klinkende resultaten voor Hertruiters

  Nieuwsflits

Hellendoorn - Afgelopen week waren er prijzen met springen in IJsselmuiden en Wierden en reden leden van de Hertruiters zich in de prijzen met mooie dressuurproeven in Rijssen en Heeten.

In Rijssen werden de Mölke Dressuurdagen georganiseerd door de Oosterhofruiters. Op zaterdag kwam Lotte Schuilenburg met D'Amour M in de klasse B dressuur aan de start. De combinatie wist een mooie 1e en 3e prijs in de wacht te slepen met 193,5 en 198,5 punten. Ook Jinthe Wemekamp kwam zaterdag aan de start met Jubilant. Met 199,5 en 206,5 punten behaalde het duo twee keer een derde plaats. Op vrijdag maakte Annelies Hosmar met Kravitz succesvol haar debuut in de klasse M1 dressuur, met twee keer een tweede prijs en 196 en 215,5 punten.

In Heeten behaalde Marit Berkhof in de klasse L2 dressuur een 3e prijs met 191,5 punten met haar paard Baretta O. Wendy Hulsink kwam uit in de klasse M1 dressuur en werd met Incredible twee keer eerste met 209 en 204 punten.

Jip Ottes sprong zich in IJsselmuiden tweemaal in de prijzen met haar pony's Jax en Zenzi Boy. In de klasse L springen categorie D/E werd ze met Jax 5e en met Zenzi Boy 9e.

In Wierden sprong Wendy Ligtenberg keurig rond in de klasse B springen en behaalde 81 stijlpunten, wat goed was voor een 4e prijs.

Meer berichten