Foto: Holly Klein Oonk Photography

EVE Lifestyle gooit roer om

  Nieuwsflits

DAARLE – Na bijna 3,5 jaar bestaansrecht, komt er een einde aan de woonwinkel ‘EVE Lifestyle’ in Daarle. Dat nieuws bracht eigenaresse Esmé Veneman afgelopen vrijdag naar buiten via haar social mediakanalen. Veneman slaat als interieuradviseur een andere weg in en gaat verder onder de naam ‘EVE Interieuradvies’. Zaterdag 10 oktober is de laatste dag dat de winkel open zal zijn.

Het opheffen van de winkel is volgens de gedreven onderneemster een logisch te verklaren stap, vertelt ze aan haar volgers op social media. “Zoals je misschien hebt gemerkt, neemt het aantal interieurprojecten dat ik als adviseur begeleid in rap tempo toe en krijg ik daar ontzettend veel energie van. Tegelijkertijd mis ik een stukje focus en rust door de combinatie van het runnen van een winkel én mijn adviserende rol. Ik voel dat ik veel van mijzelf vraag en daarom besluit ik mijn hart opnieuw te volgen en mij volledig te storten op interieuradvies onder de naam ‘EVE Interieuradvies’.”

Daarmee komt een einde aan de winkel die door velen werd geliefd. Een mix van exclusieve doch betaalbare en eigentijdse woonaccessoires maakten ‘EVE Lifestyle’ een unieke woonwinkel in de omgeving. Veneman geeft toe dat de keuze om te stoppen allesbehalve makkelijk was. “Het runnen van een eigen winkel vond ik fantastisch en het enthousiasme van mijn lieve klanten was enorm. Iets wat ik voor geen goud had willen missen. De keuze was enorm lastig, maar om een stap vooruit te zetten, doe ik eerst een stapje terug.”

Veneman gaat zich als adviseur volledig richten op kleuradviezen, totaal interieuradviezen en kantoorinrichtingen. Iets waar ze de afgelopen periode steeds meer tijd in stak door de toenemende vraag. Ze gaat samenwerken met lokale ondernemers op het gebied van wonen en variatie, de laatste trends en het ‘thuisgevoel’ staan voorop. “Wat mijn (advies)stijl typeert, is dat ik juist niet één stijl hanteer. Van Scandinavisch tot industrieel en van landelijk tot urban modern. Mijn stijl loopt uiteen en dat is denk ik mijn kracht.” Het pand van ‘EVE Lifestyle’ aan de Dalvoordeweg fungeert na 10 oktober als showroom waar Veneman haar klanten ontvangt. Voor interieuradviseurs vrij uniek, want meestal wordt er op externe locaties, dan wel niet bij mensen thuis, afgesproken. “Naast advies aan huis ontvang ik klanten op afspraak in een inspirerende showroom, waar men direct kleuren, stoffen en bijvoorbeeld vloeren kan ervaren.”

De interieuradviseur bedankt al haar klanten voor het vertrouwen in haar woonwinkel. “Ik heb veel zin in de toekomst en hoewel ik het erg spannend vind, heb ik er alle vertrouwen in dat deze keuze mij goed zal doen.” Bezoekers hebben nog tot 10 oktober de tijd om hun slag te slaan, want daarna zal de winkel definitief sluiten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden