De schilderijen worden op 22 augustus uitgestald, zodat iedereen deze kan bekijken. (Eigen foto)
De schilderijen worden op 22 augustus uitgestald, zodat iedereen deze kan bekijken. (Eigen foto) (Foto: Noabers voor Noabers / Uiterart)

'Dit is een geweldig gebaar waar we heel blij mee zijn'

  Ingezonden

door Noabers voor Noabers

Wil en Gerard Ekelenkamp van galerie Uiterart hebben Noabers voor Noabers met een mooie gift. "Zij hebben 110 schilderijen bij ons afgegeven", vertelt een woordvoerder. "Dit is een geweldig gebaar waar we heel blij mee zijn."

NIJVERDAL - "In overleg met Wil en Gerard willen wij deze schilderijen graag gaan uitlenen aan mensen die bekend zijn bij ons. De schilderijen mogen dan een half jaar bij de mensen in huis hangen. Daarna kunnen deze eventueel geruild worden of kunnen mensen een week van tevoren aangeven dat het schilderij nog maximaal een half jaar willen lenen. Hier wordt een contract voor opgesteld die door ons en door de persoon die het schilderij leent wordt ondertekend. Eén kopie hiervan gaat met hen mee, de andere bewaren wij in een map, zodat er altijd een overzicht van is waar deze schilderijen zijn ondergebracht."

Bekijken
"Om een goede keuze te kunnen maken zorgen wij dat op zaterdag 22 augustus alle schilderijen worden uitgestald, zodat men rustig alles kan bekijken. De informatie hierover zullen wij in de boodschappenpakketten meegeven."

Meer berichten