Met deze winactie hoopt De Welle jongeren aan te sporen om deze zomer vrijwilligerswerk te doen. (Foto ter illustratie, Stichting De Welle)
Met deze winactie hoopt De Welle jongeren aan te sporen om deze zomer vrijwilligerswerk te doen. (Foto ter illustratie, Stichting De Welle) (Foto: Stichting De Welle)

'Jongeren aansporen om iets te doen'

  Ingezonden

door Stichting De Welle

Maak kans op een JBL Flip Speaker door deze zomer iets te doen voor een ander. Jeugd jonger dan 21 jaar kan meedoen met deze winactie van Stichting De Welle.

HELLENDOORN - Jongerenwerker Marijke Grutterink van De Welle vertelt: “Door de coronacrisis is het nog duidelijker geworden hoe belangrijk het is om iets te willen doen voor een ander. Ik heb veel jongeren gezien en gesproken die de afgelopen maanden hun steentje hebben bijgedragen. Ze hebben bijvoorbeeld geholpen met boodschappen doen voor ouderen die dit even niet zelf konden doen.”

Iets doen voor een ander
“Nu de zomervakantie is begonnen hebben veel jongeren extra vrije tijd. Met deze winactie willen we jongeren aansporen om in deze periode iets te doen voor een ander. Vrijwilligerswerk dus! Iets doen voor een ander zonder dat je hiervoor betaald krijgt.”

Foto of video
Meedoen is simpel. Maak een foto of video van het vrijwilligerswerk dat je doet. Stuur deze voor 7 september via WhatsApp naar Marijke Grutterink: 06-46 54 01 13. Ook voor vragen over deze actie of over vrijwilligerswerk kun je bij haar terecht.

Let op: iedereen die op de foto of in de video te zien is moet het er mee eens zijn dat je de foto/video doorstuurt. En het is belangrijk dat je je aan de richtlijnen van het RIVM houdt tijdens het vrijwilligerswerk.

Loting
Op woensdag 9 september wordt middels een loting de winnaar van de JBL Flip Speaker bekend gemaakt.

Alle informatie
Volg hiervoor de social media-kanalen van het jongerenwerk en HellendoornDoet! van De Welle.
Hier vind je ook alle informatie over deze specifieke winactie. Op Instagram is De Welle te vinden via @jwdewelle.

Meer berichten