Rob Dekay geeft op 15 augustus een concert in Nijverdal.
Rob Dekay geeft op 15 augustus een concert in Nijverdal. (Foto: )

Rob Dekay verzorgt een concert in het openluchttheater Nijverdal

  Ingezonden

door ZINiN

Zanger en liedjesschrijver Rob Dekay staat op zaterdag 15 augustus om 19.00 uur in het Openluchttheater Nijverdal. Tijdens het Zomeravondconcert laat hij zijn prachtige liedjes horen.

NIJVERDAL - Zanger en liedjesschrijver Rob Dekay verwierf bekendheid met liedjes als ‘Weg van Jou’ en ‘Je hoeft het niet alleen te doen’, maar ook met zijn deelname aan het populaire televisieprogramma ‘Wie is de Mol’ baarde hij opzien.

Opvallende verschijning
Dekay is een opvallende verschijning met zijn bijzondere tatoeages en hoed en maakt eigenzinnige en soulvolle country-pop.  Deze oude ziel in een jong lichaam heeft een verborgen talent om poëtische teksten te verpakken in aanstekelijke nummers die lekker in het gehoor liggen.

In het begin van zijn carrière werkte hij samen onder andere de populaire rapper Dio en zijn debuutplaat ‘Alles gaat voorbij’ werd dan ook met veel lof ontvangen. Ook de samenwerking met Ilse de Lange en Guus Meeuwis zorgde voor twee mooie singles, die gretig aftrek kenden bij zijn nog steeds groeiende schare fans.  Dekay werd in de afgelopen jaren gevraagd op festivals als De Zwarte Cross, Paaspop en het Solar Festival, waar hij met veel succes optrad.

BorrelBox
Maak de theaterbeleving compleet met de BorrelBox van de Zuivelhoeve. De box bevat een heerlijke borrelgarnituur voor twee personen. Deze box is te boeken bij tickets. Indien men al tickets heeft is de BorrelBox online te bestellen.

Reserveren
Kaarten voor dit concert kosten 20 euro en zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de balie van de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen van tickets kan ook via 0548-62 44 89.

Meer berichten