Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. (Foto: Pexels)

Weer gezellig samen pannenkoeken eten bij De Cirkel

  Ingezonden

door Stichting De Welle

Senioren zijn weer van harte welkom voor het gezamenlijk pannenkoeken eten in De Cirkel. Om te voldoen aan alle coronamaatregelen kunnen er maximaal twaalf senioren per keer deelnemen. Kinderen en kleinkinderen kunnen voorlopig niet mee.

NIJVERDAL - De Welle wil echter wel zoveel mogelijk senioren in de gelegenheid stellen om te genieten van de heerlijke pannenkoeken die de vrijwilligers hier bakken. Daarom wordt deze activiteit nu wekelijks georganiseerd op dinsdag van 17.00 tot 18.30 uur.

Strippenkaart
Om de betaling volledig contactloos te laten verlopen, wordt aan de deelnemers gevraagd om hiervoor vooraf een pannenkoeken-strippenkaart aan te schaffen. Voor vier keer pannenkoeken eten betalen gasten 16 euro. Er is ook een kaart voor twee keer beschikbaar die 8 euro kost. Deze is te koop bij de receptie van De Welle.

Aanmelden
Onder voorbehoud van het aantal beschikbare plekken is het dus ook mogelijk om meerdere keren per maand mee te eten.  Aanmelden kan tot maandagmiddag 12.30 uur voor de dag erop. Dat kan ook bij de receptie van De Welle of telefonisch via 0548-61 88 10.

Coronaprotocol
Uiteraard blijft het belangrijk om de corona-richtlijnen van het RIVM aan te houden. Bij koorts of verkoudheidsklachten blijft men thuis. Bij binnenkomst desinfecteren alle bezoekers eerst hun handen. De jas moeten deelnemers meenemen naar de zitplaats. De stoelen staan natuurlijk op 1,5 meter afstand van elkaar.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over Stichting De Welle en de verschillende activiteiten in deze coronaperiode op de website.

Meer berichten