Foto: Hertruiters

Hertruiters zetten mooie prestaties neer

  Ingezonden

HELLENDOORN - De officiële wedstrijden zijn weer begonnen en leden van de Hertruiters hebben mooie prestaties neergezet.

door de Hertruiters

In Vriezenveen was afgelopen weekend een dressuurwedstrijd waarbij Joyce Schipper-Soer met haar Fame Fellow met 198 in de L2 een eerste prijs wist te behalen. Wendy Hulsink kwam voor het eerst op vreemd terrein en op gras met de Fries Amke Kasteelsche Hof aan de start in de klasse L1 en werd met 208.5 punten tweede. 

Bij de pony's waren er mooie resultaten voor Silke Pot met Matcho in de BB cat. D: 191 punten en een eerste plek. Ook eerste werd Nikki Dollen met Timon in de klasse L1 cat. C met 203 punten. Twee keer een eerste plaats was er voor Amke Pot met Hooghe Maaten's Marshmallow in de klasse L2 cat DE met 194.5 en 205.5 punten.

In Zwolle werd er gesprongen en waren er prijzen voor Jasper Hosmar en Melissa Eshuis in de klasse B. Jasper won met zijn pony Mentos in de cat AB een derde prijs en Melissa won met Forest Fire de categorie C met 82 stijlpunten. Eerder werd er ook nog gesprongen in Almelo, waar Jip Ottes prijzen won in de klasse L. Een tweede prijs was voor Zenzi Boy en een derde prijs voor Jax.

Meer berichten