Bij het Business Festival hebben ondernemers de mogelijkheid om kennis te maken alle ondernemers uit de gemeente. (Foto: Annauf.nl)
Bij het Business Festival hebben ondernemers de mogelijkheid om kennis te maken alle ondernemers uit de gemeente. (Foto: Annauf.nl) (Foto: Annauf.nl.)

Leren en inspireren bij Business Festival

  Ingezonden

door Bruisend Nijverdal

Het Business Festival tijdens Bruisend Nijverdal op woensdag 4 september van 17.00 tot 22.00 uur is de uitgelezen kans om in contact te komen met bijna iedere ondernemer uit de gemeente Hellendoorn. Het zakelijke evenement waar alle ondernemers op informele manier samenkomen tijdens een gezellige middag en avond in de feesttent van Bruisend Nijverdal. Standhouders kunnen hiervan profiteren. Aanmelden kan nog steeds.

NIJVERDAL - Het Business Festival is een unieke samenwerking tussen de vier ondernemersverenigingen in de gemeente Hellendoorn. Business Club Hellendoorn Nijverdal, Parkmanagement 't Lochter, Ondernemersvereniging Op naar Nijverdal en Ondernemend Hellendoorn organiseren samen met de vrijwilligers van Bruisend Nijverdal een event dat ondernemers verbindt, inspireert en aanzet tot actie.

Ondernemers kunnen zich aanmelden als standhouders en zich op deze manier aan iedere ondernemeruit de gemeente Hellendoorn. Een stand kost 295 euro. Deze stand kan gebruikt worden om te netwerken, te presenteren of misschien wel om op te demonstreren. Op de achtergrond komt de naam groot in beeld. Standhouders krijgen tien consumptiemunten.

Belangstellenden worden verzocht zich snel op te geven. Iedereen uit de wijde regio is welkom om deel te nemen. Er is plaats voor maximaal 30 exposanten. Opgeven kan via de website van Bruisend Nijverdal.

Leren en inspireren
Dit jaar maakt de organisatie er opnieuw een prachtig ondernemend en inspirerend event van. Spreker is filosoof en cabaretier Paul Smit. In een humoristische en energieke presentatie gaat Smit in op diverse aspecten van menselijk gedrag en de werking van ons brein. Natuurlijk wordt alles omlijst met heerlijk eten, drinken en passende muziek. Kortom, een middag en avond om niet te missen. De entree is voor bezoekende ondernemers gratis. Aanmelden kan via de website.

Het hele programma van Bruisend Nijverdal is ook online te vinden. 

Meer berichten