Jubileumeditie vol met verrassingen


Fietsers hebben de keuze uit afstanden van  25/30, 45 en 65 kilometer.  (Foto: Almelo Events).
Fietsers hebben de keuze uit afstanden van 25/30, 45 en 65 kilometer. (Foto: Almelo Events). (Foto: Almelo Events)

Jubileumeditie vol met verrassingen

  Ingezonden

De Twentse Fietsvierdaagse vanuit Almelo viert dit jaar een jubileum. Dit sportieve evenement vindt namelijk voor de 70e keer plaats. Het is een jubileumeditie met veel verrassingen. Onderweg bij de diverse stempelposten, bij Preston Palace, waar dagelijks de start en de finish plaats vindt en voor de meerdaagse deelnemers is er een leuke verrassing. Kinderen tot 6 jaar mogen deze keer gratis meedoen. Voor de jonge fietsers is er dagelijks onderweg en aan de finish een leuke activiteit.

door Almelo Events

TWENTE - Vier dagen fietsen in de mooie natuur van Twente is een belevenis voor alle leeftijden. Jong en oud of met het hele gezin. Er is dagelijks voor iedereen het nodige te zien en te beleven. Twente is een streek met veel fietspaden en prachtige landwegen door koren- en maïsvelden, langs De Doorbraak die door deze regio slingert, langs molens en kastelen, langs musea, wijngaarden en oude historische gebouwen.

De Twentse Fietsvierdaagse start dagelijks in Almelo vanaf Preston Palace en vindt plaats van dinsdag 6 augustus tot en met vrijdag 9 augustus.

Deelnemers hebben de keuze uit diverse afstanden van 25/30, 45 en 65 kilometer. Iedere dag kan opnieuw een keuze worden gemaakt welke afstand men wil fietsen. Ook is het mogelijk om per dag deel te nemen. De starttijd is dagelijks vanaf 8.30 uur.

Routerichtingen (uitgaande van de 65 kilometer-route): dinsdag richting Boekelo, woensdag richting Itterbeck (D), donderdag richting Diepenheim en vrijdag richting Hellendoorn. Men kan de gekozen afstand fietsen aan de hand van pijlen, die de route aangeven. Daarnaast zal er ter ondersteuning ook een gedrukte route worden meegegeven.

Zadelpijnparty
Op donderdagavond 8 augustus is er de Zadelpijnparty. Lekker bijkomen van drie dagen fietsen en gezellig op deze feestavond met elkaar te genieten van het horeca-aanbod en van muziek. De kosten voor deze avond zijn 20 euro, dit is inclusief warm-, koud- en dessertbuffet en drankjes.

Aanmelden
Meer informatie over deze fietsvierdaagse staat op de website van Almelo Events. Daar vindt men ook de informatie over deelnamekosten en een inschrijfformulier Bij voorinschrijving via de website kan betaald worden via iDeal.

Meer berichten