Afbeelding

Escaperoom Pasen in de Schaapskooi Nijverdal

Evenement

NIJVERDAL - Stap binnen in de kerkzaal van de Schaapskooi voor een onvergetelijk avontuur vol mysterie en spanning! Deze intrigerende escaperoom neemt je mee op een reis door de tijd, terug naar het jaar 30 na Christus. 

Eenmaal binnen ontdek je een verhaal dat rechtstreeks uit de geschiedenis lijkt te komen, van het iconische laatste avondmaal tot aan de kruisiging en opstanding van Jezus Christus. Beleef het verhaal van The Passion alsof je zelf de hoofdrol speelt, van de donkere nacht waarin Judas zijn verraad beraamt tot aan de Via Dolorosa waar Jezus zijn kruis draagt.

Wil jij zelf ervaren hoe deze geschiedenis verrassend hoopvol eindigt? Reserveer dan nu jouw tijdsblok voor de Escaperoom Pasen! Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en VOL=VOL!

Het avontuur van de Escaperoom Pasen is geschikt voor groepen van minimaal vier en maximaal zes personen. Het is een familievriendelijk avontuur (kinderen tussen de 8 en 12 jaar onder begeleiding van minstens twee volwassenen). Deze unieke ervaring wordt je gratis aangeboden door de Protestantse wijkgemeente De Schaapskooi, Kuperserf 49 Nijverdal (Kruidenwijk).

Reserveer nu jouw tijdsblok voor een onvergetelijke ervaring in de Schaapskooi! Aanmelden kan via de website.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in gisteren
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11