Logo twentsvolksblad.nl


De immens populaire zangeres Maan sluit op zondag 9 september Bruisend Nijverdal 2018 af. Foto: Jan Vis
De immens populaire zangeres Maan sluit op zondag 9 september Bruisend Nijverdal 2018 af. Foto: Jan Vis

Zangeres Maan sluit Bruisend Nijverdal af

  Cultuur

De organisatie van Bruisend Nijverdal heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. Met trots kondigen zij de eerste artiest aan, die in september de feesttent op het marktplein op de kop gaat zetten. Na het succes van O'G3NE van vorig jaar sluit nu de immens populaire zangeres Maan Bruisend Nijverdal 2018 af.

Nijverdal - Bruisend Nijverdal vindt in 2018 plaats van woensdag 5 tot en met zondag 9 september. En de laatste dag staat wederom in het teken van de grote Nijverdalse familiedag. De gehele dag is er van alles te beleven in hartje Nijverdal: een brocante markt & boekenmarkt, kinderattracties, optredens en koopzondag.

En als klap op de vuurpijl een optreden van Maan in de feesttent van Bruisend Nijverdal. Entree is die dag gratis. Houd de site www.bruisendnijverdal.com en sociale media de komende maanden in de gaten voor meer informatie.

Op 18-jarige leeftijd pakte Maan de winst bij The Voice Of Holland en werd een landelijk idool. Met meerdere succesvolle singles bewijst Maan dat ze een nieuwe ster is aan het Nederlandse muziekfirmament. Al is ze nog maar 20 jaar oud.

Toch maakt Maan de Steenwinkel al heel wat jaren muziek. Voor de single 'Perfect World', geproduceerd door Hardwell, ontving ze een gouden plaat. Niet veel later verscheen ook haar tweede single 'Ride It'. Die single werd ook een gouden plaat. De opvolger 'dj' bleef steken in de Tipparade.

In 2017 deed Maan mee aan' Dance Dance Dance' met oud B-Brave-lid Kaj van der Voort. Ook was zij een van de artiesten die deelnamen aan het tiende seizoen van het televisieprogramma 'Beste Zangers', dat vanaf mei 2017 werd uitgezonden door de AVROTROS.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox