Logo twentsvolksblad.nl


De Kakelkontjes vermaken bezoekers van de tiende Ouderenmiddag in Daarlerveen op woensdag 7 februari met leuke sketches en liedjes in het dialect.
De Kakelkontjes vermaken bezoekers van de tiende Ouderenmiddag in Daarlerveen op woensdag 7 februari met leuke sketches en liedjes in het dialect.

Tiende Ouderenmiddag met De Kakelkontjes

  Cultuur

De Kakelkontjes uit Eibergen komen op woensdag 7 februari naar de tiende Ouderenmiddag in De Kruiskerk aan de Kerkstraat 1 in Daarlerveen. De bijeenkomst begint om 14.00 uur. Er is koffie/thee en iets lekkers erbij. Dit alles voor een vrije gift. Iedereen is van harte welkom.

Daarlerveen - De Schoof en De Kruiskerk in Daarlerveen begonnen in samenwerking met Welzijn Ouderen Daarlerveen in november 2013 met de eerste ouderenmiddag.

Met één vergadering was het stramien en de rode draad van dit initiatief geboren. Twee ouderenmiddagen per winterseizoen – in november en februari – worden steeds door 80 tot 100 mensen bezocht.

Inmiddels zijn de ouderenmiddagen in Daarlerveen en omstreken een begrip en komt de tiende editie eraan. Op woensdag 7 februari willen De Schoof en De Kruiskerk, in samenwerking met Welzijn Ouderen Daarlerveen, dit graag met de bezoekers vieren.

"We hopen weer veel ouderen te ontmoeten. Maar ook mensen die nog jong(er) zijn: meer dan welkom bij De Kakelkontjes", vertelt woordvoerder Roelof Hekman.

Hij verwacht dat het een fantastische tiende editie gaat worden. "Waarbij De Kakelkontjes ons in het dialect zullen vermaken met leuke sketches en liedjes."

Voor meer informatie over de ouderenmiddagen, bel Roelof Hekman, tel. 0546-643151.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox